1HVLS_HORI_Small
2hvls_hori_small
6hvls_hori_small
4hvls_hori_small
3hvls_hori_small
5hvls_hori_small
bestfansintro1000
intro1
intro3
intro2

Kipas Bestfans HVLS dihasilkan dengan bahan-bahan berkualiti tinggi dan mengambil prinsip pesawat kipas untuk pembuatan kipas. Reka bentuk yang unik dengan kelebihan keselesaan, kecekapan tinggi , penjimatan tenaga serta kebolehpercayaan yang tinggi dan faktor keselamatan telah menjadikan ia pengganti yang ideal untuk kipas industri tradisional dan alat hawa dingin. Produk serta perkhidmatan kami telah meliputi seluruh wilayah China, Australia, Singapura, Filipina, Vietnam, Thailand, Arab Saudi dan Brazil, Asia, Timur Tengah dan Amerika Selatan.

Aplikasi Utama

Jika digunakan tanpa keperluan teknologi khas

• Mempercepatkan pengudaraan udara
• Campuran udara refresh
• Menyelesaikan masalah pengudaraan keadaan gerah dan tidak wajar
• Untuk meningkatkan orang keselesaan seperti bangunan kilang industri, gudang dan sebagainya.
• penyejukan pengudaraan atau anti-acuan bahan pengering untuk beberapa           peralatan penderiaan kelembapan dan barangan
• Untuk mengawal persekitaran munasabah untuk memanjangkan jangka hayat,       mengurangkan kos penyelenggaraan seperti produk pertanian, industri pemprosesan dan sebagainya.

Jika gunakan secara kerjasama dengan sistem penghawa dingin

• Boleh meningkatkan atau mengurangkan suhu penghawa 2 ° 3 ° C,
• Boleh mengurangkan beban berkesan dan mengurangkan penggunaan tenaga
• Mengurangkan operasi dan kos penyelenggaraan untuk sistem penghawa
• Untuk meningkatkan tahap keselesaan seperti pasaran, pasar raya, auditorium, stadium dan sebagainya.

Kelebihan Bestfans HVLS

 • Meliputi kawasan luas & cekap tenaga
  Saiz satu unit 7.2m kipas Bestfans HVLS boleh mencapai 1400m2, dalam keadaan ideal yang lebih besar dan pelesapan kuasa adalah hanya kira-kira 1.5kw, kecekapan tenaga yang tinggi tanpa ragu-ragu.
 • Perkhidmatan jangka panjang dan pulangan tinggi
  Satu unit Bestfans HVLS, jangka hayat perkhidmatan adalah lebih daripada 15 tahun,menjimatkan bayaran elektrik dan kos penyenggalaraan yang rendah yang merupakan faktor penting yang kebanyakan pelanggan dalam membuat pilihan.
 • Selamat & boleh dipercayai
  Reka bentuk struktur yang hampir sempurna, pemilihan bahan berkualiti tinggi, kawalan kualiti yang ketat, setiap detail excelsior mencerminkan usaha tak henti-henti kami untuk kualiti yang sangat baik, yang melindungi kipas Bestfans.
 • Senyap & selesa
  Dalam skop liputan, putaran bilah menghasilkan kawasan yang besar aliran udara kelajuan rendah dan mempercepatkan penyejatan peluh secara berterusan, campuran udara segar semula, mengambil haba sepertimusim panas angin sejuk di bawah teduh lagi nyaman

Cadangan Aplikasi

reccommended800px

Bangunan Masjid & Awam

Suhu, kualiti udara dan tahap kebisingan adalah tiga faktor yang paling penting apabila mempertimbangkan dalam persekitaran komersial. Kipas Bestfans direka khas dari bawah ke atas untuk menyampaikan manfaat kipas HVLS kepada ruang komersial dan persekitaran yang berhawa dingin.

Bangunan kilang

Kebanyakan pusat pembuatan menghadapi isu yang sama, suhu yang melampau boleh memberi kesan negatif integriti produk, kos tenaga dan pekerja keselesaan. Apabila suhu mencapai 35o C, produktiviti menurun. Hubungan kukuh perlu juga wujud antara haba dan kemalangan yang berkaitan dengan kerja. pengaliran udara yang kuat boleh menurunkan suhu berkesan dan mengurangkan kemalangan yang berkaitan dengan haba manakala meningkatkan keselesaan keseluruhan.
Gudang Logistik

Gudang dan pusat pengedaran adalah sukar untuk menjadi sejuk pada musim panas. Suhu tinggi dan kelembapanyang tinggi boleh membawa kesan kepada produktiviti bukan sahaja lebih rendah tetapi juga bahaya bagi pekerja.Pitam akibat panas, dan gejala ketidakselesaan lain disebabkan oleh persekitaran angina yang tersumbat akan dikurangkan apabila kipas Bestfans digunakan.

Penternakan

Pemilik ternakan biasanya merasa tersekat dengan peningkatan suhu pada haiwan pengeluaran di kawasan yang disebabkan oleh suhu tinggi dan kelembapan boleh menyebabkan kerugian produktiviti. Kipas Bestfans akan mempercepatkan peredaran udara dalaman, campuran udara segar dengan cepat dan mengangkut

techspec

Kaedah Pemasangan

installationmethod500px

Kondisi Pemasangan

installationonditions500px

Soal Jawab Bestfans HVLS

Set Temujanji

Jika anda perlukan keterangan lebih lanjut,staff kami sedia membantu.Sila isi borang temujanji di bawah dan staff kami akan menhubungi anda secepat mungkin

Hantarclear

Q: Maksud kipas HVLS?

A: Kipas (HVLS) adalah sejenis Kipas saiz ukuran diameter lebih daripada 7 kaki (2.1 m). Kipas HVLS umumnya adalah kipas siling walaupun ada yang tiangnya dipasang. Kipas HVLS bergerak secara perlahan-lahan dan mengedarkan sejumlah besar angin pada kelajuan putaran yang rendah maka nama “high volume, low speed.”

Q: Bagaimanakah pengedaran udara berlaku pada Kipas Bestfans HVLS?

A: Udara yang ditarik dari atas kipas industri dan ditolak ke dalam bentuk kon ke tingkat bawah. Udara bergerak dalam bentuk kon ini sehingga ia mencecah lantai dan kemudian bergerak dalam aliran mendatar dari diameter kipas. kipas akan menggerakkan udara sehingga 85 kaki dari pusat kipas ke semua arah.

Q: Bagaimana saya tahu saiz kipas HVLS yang diperlukan?

A:Saiz menjadi persoalan apabila meletakkan kipas HVLS Bestfans.Kipas diameter lebih besar akan menggerakkan udara lebih pada bahagian bawah. Kipas diameter yang lebih kecil mungkin boleh menjadi yang paling berkesan di kawasan kerja yang tertentu atau di mana ruang pemasangan adalah terhad.

• halaju udara akan berbeza-beza di seluruh zon bergantung kepada tetapan diameter   dan kelajuan kipas industri.
• Apabila digunakan untuk menyejukkan sesuatu tempat, kipas HVLS Bestfans yang mampu menghasilkan pergerakan udara pada sekurang-kurangnya 2 mph dalam zon yang disasarkan.
• Kelajuan udara minimum yang diperlukan untuk destratification adalah 1/2 mph.

Q: Apakah jarak yang disyorkan untuk kipas HVLS Bestfans?

A: Terdapat beberapa pembolehubah yang diambil kira apabila menggunakan kipas HVLS.Sila mintak wakil pihak Bestfans Fan hadir ke tempat pemasangan untuk memberi penilaian yang lebih tepat.

Q: Apakah ketinggian yang ideal untuk pemasangan kipas HVLS Bestfans?

A: Kerana kipas HVLS menggunakan udara dari atas, terdapat satu jarak minimum diperlukan antara bilah-bilah kipas dan siling. Kipas HVLS Bestfans mempunyai keperluan pelepasan minimum yang berbeza berdasarkan diameter kipas.Jika struktur sokongan siling adalah jenis reka bentuk terbuka, semua dimensi tergantung boleh diambil kira daripada bahagian bawah siling. Jika struktur sokongan siling ialah rasuk pepejal atau saluran pepejal, semua ukuran perlu diambil menggunakan bahagian bawah rasuk sebagai titik asas bagi dimensi gantungan. Jika siling bumbung jenis menurun ,  ini perlu juga diambil kira di atas hujung bilah. Kegagalan untuk mematuhi garis panduan ini akan menyebabkan pergerakan udara terhad oleh kipas.

Q: Bagaimana jika jarak minimum ke dek siling tidak boleh didapati?

A. Terdapat beberapa pilihan yang ada. Meminta kajian tapak daripada Wakil Bestfans Fan anda.

Q: Sejauh mana jarak anda boleh laksanakan kipas HVLS untuk halangan seperti mezzanines atau urat?

A: Lebih dekat anda berada kepada halangan, semakin bergelora udara. udara akan melantun perkara yang berdekatan dan menyebabkan pergerakan udara yang bergelora yang akan memberi kesan kepada prestasi kipas industri. Jika boleh, jarak bilah sekurang-kurangnya 2’ panjang antara bilah kipas dari dinding atau halangan yang kukuh.

Q: Apa saiz Bestfans HVLS Fan boleh muat antara lampu atau perenjis dalam grid?

A:  cahaya atau pemercik grid boleh menggunakan kipas industri dengan diameter lebih besar daripada grid itu sendiri.Lihat contoh di bawah, yang 12 ‘kipas industri diameter sesuai ke dalam 10’ grid.
.

Q: Apa fungsi adalah pada kotak kawalan daripada Bestfans HVLS Fan?

A: Setiap kipas Bestfans datang dengan kotak kawalan termasuk suis on / off, pelarasan kelajuan kipas dan putaran ke hadapan / tetapan terbalik. Kotak padat sesuai dengan perumahan elektrik standard.

Q: Apakah yang pembolehubah frekuensi pacuan lakukan?

A: Pemacu pembolehubah frekuensi membolehkan anda untuk mengawal kelajuan kipas ini. Ia juga mengubah kuasa fasa tunggal kuasa 3 fasa jika diperlukan.

Q: Apa yang penyelenggaraan yang diperlukan?

A: Hanya minimum penyelenggaraan di perlukan.Sila rujuk Pemasangan dan Manual pemilik

Q: Apa ciri-ciri keselamatan yang terbina dalam untuk reka bentuk dan pemasangan Kipas HVLS Bestfans?

A: Terdapat beberapa ciri-ciri keselamatan dengan setiap produk kipas HVLS Bestfans:

1.Kabel yang balut sekitar kurungan diperketatkan di siling dan bahagian atas tiub lanjutan; dan di sekitar bahagian bawah tiub lanjutan dan atas perumahan motor. Bergantung kepada pemasangan, ini dicapai dengan menggunakan satu (1) hingga tiga (3) kabel.
2. Empat kabel penstabilan dari perumahan motor kepada had siling getaran dan menyediakan keselamatan tambahan.
3. Hab itu disambungkan kepada motor dengan bolt terbalik-threaded dan aluminium sesendal tirus.
4. Sebuah cincin keselamatan yang unik disediakan untuk keselamatan back-up untuk motor untuk sambungan hub. Setiap hub “lengan bilah” adalah dihubungkan dengan cincin keselamatan.

Antara Pemasangan Kipas HVLS Bestfans

8hvlsInstall
7hvlsInstall
6hvlsInstall
1hvlsInstall
5hvlsInstall
4hvlsInstall